Tomt / Gustavsvik

Tomt med sjöutsikt

Nu finns en unik chans att förvärva en tomt i vacker skärgårdsmiljö med hänförande utsikt över Baggensfjärden. Hela 2390 kvm stor tomt ger det möjlighet att skapa ett riktigt drömboende.

En fantastisk tomt med Baggensfjärdens glittrande vatten som granne och här har man verkligen chansen till ett unikt hem med ett fantastiskt sjöutsikt.

Den planerade detaljplanen:

På tomt/fastighet som är större än 1200 m2 får huvudbyggnad uppföras med en högsta nockhöjd om 8,5 meter. Största byggnadsarea är 11 % av tomtarean/fastighetens landareal, dock högst 165 m2. Huvudbyggnad som uppförs med högsta nockhöjd om 6,0 meter får uppta en byggnadsarea om högst 12,5 % av tomtarean/fastighetens landareal, dock högst 180 m2. Största sammanlagda byggnadsarea för komplementbyggnader är 40 kvm. Högsta nockhöjd för komplementbyggnader är 4,0 m.

Byggnaden

Fastighetsbeteckning
Nacka Bo 1:59

Tomt

Tomtyta
2390 m2
Tomtuppgifter enligt
Lantmäteriet
Totalyta
2390 m2

Närområdet

I populära Boo Gård har man havet och naturen som närmaste granne med en biltur på 20 minuter från city. Flera bra skolor (bla Boo Gårds skola, Lännerstaskolan och Johannes Petri skolan) vid anrika herrgården Boo Gård ligger Boobadet, ett nyligen iordningställd fräscht bad med barnvänlig strand och bryggor på klippor. Här finns även en trevlig lekplats med stora gräsytor där barnen fritt kan leka och stoja. Varje år anordnas det även ett trevligt och uppskattat midsommarfirande där det samlas folk från nästan alla delar av Sverige. Följer man vägen från tomten neråt hittar man Boo båtklubb med bryggor. På den nybyggda ångbåtsbryggan vid Boo Gård kan man ta Waxholmsbåten vidare ut i skärgården eller in till city under en timmas färd. Detta är ett område med mycket charm där naturen, havet och barnen är i fokus.

Skolor och barnomsorg: I Nacka är valmöjligheten av förskolor och skolor stor. I närområdet finns det flera grundskolor, bland annat Boo Gårds skola och Lännersta skola. Nacka kommun finns det även kommunala och privata gymnasieskolor och dessutom med olika specialinriktningar. Läs gärna mer om skolor och barnomsorg på kommunens hemsida www.nacka.se

Serviceutbud: Närmaste mataffär är Hemköp med ett par minuters promenad på adress Prästkragens väg 3 och inom gångavstånd från tomten finner man en liten grill/pizzeria som ligger vid Boovägen/Handelsvägen.

I Orminge Centrum kan du klara av det mesta av din shopping - här hittar man en mängd olika mat- och klädbutiker, Apotek, Systembolag och bibliotek. Vill man storhandla kan man göra det på ICA Maxi vid Nacka Forum som ligger 10-15 minuters bilfärd från adressen.

Bussförbindelse: Buss 442 och 414 går till Slussen på ca 25 minuter. I rusningstrafik går bussen var femte / tionde minut. För mer info besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka

Kostnader

Kostnad samfällighet
34 kr/månad
Summa driftskostnader
34 kr/månad
Övrigt om driftskostnaden
Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el tillkommer.
Fastighetsskatt/avgift
25 450 kr

Taxering

Taxeringsår
2015
Taxeringvärde noggrannhet
Fastställt
Taxeringsvärde mark
2 545 000 kr
Summa taxeringsvärde
2 545 000 kr

Visningar

  • För en personlig visning vänligen kontakta Edison Donnius. Tel:0735343870 email:ed@boarea.se

Budgivning

Budgivningen har inte startat

Fakta

Pris
6 945 000 kr Högstbjudande
Adress
Baggensvägen 27, 13247 Saltsjö-Boo
Område
Gustavsvik
Typ
Tomt
Tomtarea
2390 m2
Biarea
0 m2

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Baggensvägen 27
Fastighetskarta
Baggensvägen 27
Segelsällskap i närheten
Mjölkudden
Vy över vattnet
Områdesbild
Områdesbild

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi till er

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!