Tilläggstjänster


Det är mycket att tänka på i samband med en försäljning av bostaden. Här nedan listas några tjänster som kan vara bra att anlita för att underlätta säljprocessen.


HOMESTYLING

Det kan verkligen göra skillnad att ha en bostad som är riktigt attraktiv och väcker uppmärksamhet både i bild och på visning. Ett sätt att nå dit är att anlita homestyling-företag. Kostnaden kan många gånger vara väl investerade pengar och är till viss del även avdragsgill.

HANTVERKSHJÄLP

Att exempelvis få dit alla lister och måla ytskikten, kanske byta golvet i hallen eller även renovera badrummet kan i vissa fall vara en lönande affär. Är man inte händig själv och/eller har gott om tid så kan man alltid anlita hantverkare.

FLYTTHJÄLP

Det är inte varje dag man flyttar och tur är väl det kan det kännas som efter en genomförd flytt. Här finns det givetvis hjälp att få genom olika flyttfirmor som flyttar bohag. Se till att flyttfirman du anlitar har en ordentlig försäkring om något råkar gå fel.

STÄDHJÄLP

Att flyttstäda är något helt annat än en “vanlig” städning. Det är betydligt högre krav på en flyttstädning. Många städfirmor har specialiserat sig på flyttstädning, och kostnaden kan till en del vara avdragsgill.